Rekord született a kadafalvi bálon

Rekord összegű támogatást kapott idén a bálozóktól a Kadafalva Kisiskolájáért Alapítvány. A városrész oktatási intézményében megrendezett western bálon több mint 120-an vettek részt. Mindazok, akik elmentek az eseményre, nemcsak egyszerűen jól érezhették magukat, hanem összességében több mint kétszázezer forinttal segítik az iskola céljainak megvalósítását.

DSCN9787

Stílust váltott a kadafalvi bál. A korábbi elegáns estélyi ruhás események helyett most western hangulatú estet szerveztek a városrész iskolájában. A fellépők pedig a kadagfalvi iskola növendékei, tehetséges táncosai voltak. A szórakozás ez alkalommal is jótékony célt szolgált, a Kadafalva Kisiskolájáért Alapítvány támogatását segíthették a részt vevők. Az alapítvány két és fél éve jött létre, és elsősorban a tehetséggondozás, illetőleg az eszközpark fejlesztésének a céljával.

Az intézménynek jelenleg öt digitális táblája van, abból egy már korszerűsítésre szorul. A bál jó anyagi alapot teremthet ennek felújításához is, mivel idén rekord bevétel jött össze, amely több mint kettőszázezer forint.

Lédeczi Katalin, igazgatónő hangsúlyozta, sok magánszemély és vállalkozás is támogatta már idén az alapítványt, nekik külön köszönet jár.