Nyárbúcsúztató a Granadában

Valódi nyárbúcsúztató családi napot tudott tartani a Kecskeméthez közeli wellness hotel. A négynapos ünnepi hétvége napsugaras vasárnapján több mint ezren látogattak ki az ingyenes programokra, és részt vettek egy jótékonysági akcióban is.

A nyárzáró családi napnak a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is vendége volt. Új kutyás élményprogrammal készültek. A nyolc állomáson különféle feladatokat teljesítettek együtt az ebek és a gyerekek, akik cserébe jutalom pecsétet kaptak. Ha mind a nyolc összegyűlt, akkor a kutyák gazdái is megajándékozták őket.

„Az első ilyen nagyszabású programunk volt ez, és megdöbbentem, hogy sok családból jött úgy a gyerek, hogy félt a kutyától. A szülők azonban nagyon szerették volna, ha megbarátkoznának a gyerekek a kutyákkal, és bizony, mire a nyolc pecsét összegyűlt, a gyerek már mosolyogva jött és nagyon jó volt látni, hogy minden félelem nélkül, magabiztosan közlekedett a kutyáink között” – mondta el dr. Juharos Ágota, a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány titkára.

Igazi forgatag volt itt az ünnepi hétvége legmelegebb napján. A gyerekek kipróbálhatták ügyességüket a hotel kalandpályáján és ugrálóvárában. Sokan csatlakoztak a már korábban meghirdetett cipősdoboz akcióhoz is, hogy mosolyt csaljanak az SOS Gyermekfalu lakóinak arcára.

„Úgy gondoltuk, hogy ezeket a gyerekeket évközben elhanyagolják. Inkább karácsony körül van sok karitatív felajánlás. Ezért gondoltuk, hogy évközben örvendeztessük meg az SOS Gyermekfalu lakóit egy egész napos vendéglátással és a cipősdoboz akcióval meg is ajándékozzuk őket” – mondta el Nagy Róbert, a Granada Konferencia Wellness és Sort Hotel vezetője.

 Először a gyereknapon volt nagyszabású családi program kavalkád ebben a szállodában. A nyárbúcsúztatón is több mint ezren látogattak el a Kecskemét határában lévő konferencia, wellness és sporthotelbe. 

http://kecskemetitv.hu/s_!news/i__2/i__106514