Jelenlegi hely

kecskemét

Református Istentisztelet

reformatus_istentiszteletek.jpg

2020. Június 14-től a nyáron minden vasárnap 10.30-tól

Címke: 

Adventi vasárnapi vendéglátás és gyertyagyújtás

Kecskemét önkormányzata és a Városi Szociális Közalapítvány hagyományosan minden évben az adventi időszakban vendégül látja a városban magányosan élő, sok gyermekes, gyermekét egyedül nevelő, rászoruló lakóinak egy részét. Ezen a hétvégén, vasárnap délben a Kadafalvi Általános Iskolában fogadták a meghívottakat.

Címke: 

Újra jön az idősek Karácsonya !

Kedves érintettek !

Újra lesz idősek Karácsonya !

Minden körzetben élő érintettet nagy szeretettel hívunk, és várunk ! Bízunk abban, hogy minél többen eljönnek és bearanyozzuk az ünnepeket a számukra !

 

Címke: 

Jótékonysági vásár, adományosztás

Jótékonysági vásár volt a Kecskeméti tanyai termék piacon !

A KDNP Kecskeméti Szervezetének Szociális Munkacsoportja karöltve az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesülettel jótékonysági vásárt szervez a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon rászoruló családok számára, melyen ötven tartós élelmiszercsomagot fognak majd kiosztani. Az ajándékcsomag a csütörtöki piac kistermelőitől vásárolt lekvárt, mézet, házi tésztát, almát, burgonyát és hagymát tartalmaz.

Címke: 

Adventi Gyertyagyújtás!

I. 2015 November 28.-án
II. 2015 December 15.-én
III. 2015 December 12.-én
IV.2015 December 19.-én
Kezdés: 16.00 óra

Címke: 

Jön a Mikulás !

Meghívó, a Mikulás napi rendezvényre !

Címke: 

Bemutatták Kecskemét stratégiai fejlesztési dokumentumait

Elkészültek a stratégiai fejlesztési dokumentumok a „Kecskemét Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának teljes körű felülvizsgálata, átdolgozása” című projekt keretében. A munka egy évet vett igénybe, 6 munkacsoportban mintegy 120 fő, szakértőként pedig további 20 fő foglalkozott a dokumentumok összeállításával, amelyeket tegnap fogadott el a város közgyűlése, a mai csütörtökön pedig sajtónyilvános lakossági fórum keretében mutatta be őket Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester és Öveges László főépítész.

Címke: 

Rendőrőrs lesz Kadafalván

<p>Kadafalván is lehet rendőrségi iroda. Erről Rigó János, Kecskemét rendőrkapitánya beszélt a részönkormányzat ülésén. Ez a tervek szerint az iskola épületében kaphat helyet. A fő cél: a közbiztonság fenntartása.</p>

Címke: