Kecskeméti hírek

KNKSE: Sima vereség a dobogós Eger ellen

1 év 3 hónap ago

A női kézilabda NB I/B eddigi eredményeit tekintve hatalmas meglepetés lett volna, ha vasárnap a Kecskeméti NKSE hazai pályán legyőzi a 3. helyen álló Egert, ám nem borult a papírforma. Az Eszterházy 11 góllal győzött (31-42).

Sikert arattak a refis Időhuszárok

1 év 3 hónap ago

Időhuszárok néven három fordulóból álló országos csapatversenyt hirdettek református általános iskolások számára. A versenyen a Kecskeméti Református Általános Iskola egy arany és egy ezüstérmet is szerzett.

Második alkalommal rendezték meg a Cifra Borsétát Kecskeméten

1 év 3 hónap ago

Ami azért - valjuk be őszintén - egyáltalán nem volt olcsó mulatság. Ezek voltak az árak elővételben februrár 15-ig: Early bird jegyek 13.900 Ft, páros belépőjegy 2 főre 23.900 FT, VIP jegy 19.900 Ft. Az elővételes jegyek ára március 15-ig: 15.900 Ft, páros belépőjegy 2 főre 27.900 Ft, VIP jegy 22.900 Ft. Március 16-tól pedig a teljes árú belépőjegyért 1 főre 17.900 forintot, a VIP jegyért 25.900 forintot fizethettek az érdeklődők. (Fotó: hiros.hu)

Kis testű kutyákat keres a NAV

1 év 3 hónap ago

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kis testű kutyákat vásárol. Az ebeknek a következő feltételeknek kell megfelelniük, ivartól és fajtától függetlenül:

Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület elnöke lett Leviczky Cirill

1 év 3 hónap ago

Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület tisztújító közgyűlést tartott Pécsett, ahol új elnököt és elnökségi tagokat választott. Az egyesület elnöki tisztségét Leviczky Cirill tölti be a következő öt évben, aki maga is szisztémás szklerodermával él 15 éve. Leviczky Cirill civilben a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja és 32 éve önkormányzati képviselő Kecskeméten.

2 hét ago
Feliratkozás a következőre: Kecskeméti hírek hírcsatorna